Mihai V. Putz: Oamenii Deasupra Lucrurilor! La UVT – Cunoașterea este Capital!” pentru mandatul de Rector 2023-2028

Estimated read time 2 min read

Dragi și Onorați UVTiști,

Sper că vă aflați bine!

După ce ați primit mesajul cu programul managerial – „Transformăm universitatea într-o lume a inovației, în pas cu spațiul european al educației” – pentru mandatul de Rector 2024-2029 prin intermediul emailului instituțional la începutul săptămânii, vă prezint programul managerial – “Oamenii Deasupra Lucrurilor! La UVT – Cunoașterea este Capital!” pentru mandatul de Rector 2023-2028 ca o alternativă viabilă, necesară și inspirațională pentru a afirma UVT ca o universitate a viitorului!

Carta Rectorului, care deschide programul, este un document asumat programatic!

Credo Ad Astra – UVT (Universitatea Etică), care încheie programul, este o confesiune deschisă de credință în plus-valoare, plus-cunoaștere și universalitate la UVT și prin UVT!

Spațiile “goale” și eseurile “neterminate” din programul managerial curent (“Oamenii Deasupra Lucrurilor! La UVT – Cunoașterea este Capital!”) sunt lăsate pentru a fi completate împreună atunci când ne vom revedea și vom comunica în noua relație în noul UVT!


O versiune interpretativă a Credo Ad Astra – UVT! este prezentată mediatic, ca un mesaj către UVT și din partea UVT către “lumea largă!”

UVT, vom fi astrali! by Mihai V. Putz

Nu în ultimul rând, o introducere în noul program al UVT, asociată cu brandul Universității Cuantice ca Universitate a Viitorului, poate fi vizionată în cadrul emisiunii QUBArena “Probleme și soluții în învățământul universitar”, din 21 noiembrie 2023.

Mihai V. Putz la QubArena despre Probleme și soluții pentru învățământul universitar

CV Mihai V. Putz

Până când ne vom revedea, vă urez tot ce e mai bun! Ținem Aproape și Gândim Înalt!

Cu prețuire, Al vostru, Mihai

You May Also Like

More From Author